Хвилинка уваги! Підведення підсумків тижня циклових комісій "Фізичних дисциплін" і "Електроніки та електронних комунікацій"

Тиждень циклових комісій "Фізичних дисциплін" і "Електроніки та електронних комунікацій" проходив з 08 по 12 квітня.

Всіх здивувало, як студенти групи ПІ-22-03 проводили заняття на тему "Планети земної групи. Земля і Місяць", з дисципліни "Фізика та астрономія" для групи ПІ-22-01, в ролі викладачів.

Студенти проявили креатив та професіоналізм в підготовці заняття та задіяли різні інтерактивні підходи, провели руханку посеред заняття, динамічне опитування, в тому числі завдання отримали і викладачі. Заняття пройшло весело, креативно, оригінально та пізнавально.

Навчальний заклад, який входить до списку обʼєктів Світової спадщини ЮНЕСКО, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, відвідали студенти коледжу. З екскурсії студенти дізналися історію, структуру університету та ознайомилися з його архітектурою, прогулялись містом, побачили багато красивих і визначних місць і зʼїли морозиво.

Проведено дві олімпіади: з фізики, серед студентів ІІ курсу і радіоелектроніки, серед студентів ІІІ курсу, за результатами яких нагороджено призерів. Переможці олімпіад - Гук Яків і Черпак Володимир.

Також студенти провели опитування викладачів фізики

Тиждень пройшов насичено, динамічно. Студенти виступали зі власними підготовленими проєктами. Всі, хто долучився до заходів отримали цікавий досвід, масу позитивних емоцій, нові вміння і знання.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri