Ти з нами?

16 квітня 2024 року в нашому коледжі відбулася зустріч студентів і викладачів з представником ІІІ окремої штурмової бригади, який стоїть на захисті нашої Батьківщини та брав активну участь у боях на «гарячих» напрямках фронту. А також представником франківського осередку молодіжної організації "Centuria".

Зустріч розпочалася, як уже традиційно щодня о 09:00, із загальнонаціональної хвилини мовчання за всіма полеглими Героями.

Під час зустрічі, звертаючись до студентів, представник ІІІ ОШБр на псевдо "Тренер" наголосив, що, маючи цивільну професію та будучи волонтером, від початку повномасштабної війни не сумнівався ні на мить в необхідності йти захищати свій дім, родину, дітей, свою землю.

Затамувавши подих, студенти слухали свідчення живої історії. У розповіді військовослужбовця присутні могли відчути весь спектр емоцій: біль, надію, героїзм і незаперечну віру в перемогу. Представник ІІІ ОШБр відповідав на запитання, які цікавили студентів і викладачів, зокрема, вони обговорили важливість готовності у воєнний час взяти у руки зброю та важливість для кожної людини знати основні аспекти надання медичної допомоги, бути готовими до різних ситуацій, адже війна в країні, на жаль, ще не закінчилася.

Саме тому "Тренер" розповів студентам про регулярні вишколи ІІІ ОШБр під назвою "Хто ти воїн?", які може пройти кожен, хто хоче протестувати себе та здобути нові знання - корисні як для цивільного, так і військового життя.

Сподіваємося, ця зустріч дала молодому поколінню поштовх для роздумів і дозволила чіткіше усвідомити свою причетність до подій, які відбуваються в Україні.

Щиро дякуємо всім Захисникам та Захисницям України за те, що вони роблять для нас! Шановні воїни, усі Ви маєте палке серце, сповнене патріотизмом, Ви демонструєте, що таке серце здатне перемогти будь-які випробування. Ваша сміливість і мужність заслуговують на найбільшу подяку та визнання. Дякуємо за вашу неоціненну роль у захисті нашої країни та наших цінностей!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri