Участь студентів коледжу в засіданні круглого столу з Державною митною службою України.

11 квітня 2024 року студенти 3 курсу спеціальностей: 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» взяли участь у засіданні круглого столу з Державною митною службою України «Молодь – майбутнє митної служби на шляху до євроінтеграції».

Метою заходу була популяризація діяльності митних органів, формування позитивного іміджу Державної митної службою України, як роботодавця та підвищення кадрового потенціалу Держмитслужби та її територіальних органів з числа студентів закладів освіти.

Керівники Держмитслужби та її територіальних органів Держмитслужби (Вінницької, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Енергетичної митниць) окреслили студентам основні напрямки своєї роботи, розуміння важливості митної служби для забезпечення безпеки та розвитку національної економіки, контролю за переміщенням товарів через кордон, а також представили методи та стратегії, які використовуються митними органами для запобігання контрабанді та порушенням митних правил. Фахівці Державної митної служби України також показали відкритість і готовність до співпраці, ділилися своїм досвідом та корисними порадами.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri