10 червня 2024 року у Коледжі відбулися вибори нового складу студентської ради

Студентське самоврядування у Коледжі − невід'ємна частина громадського самоврядування, що забезпечує захист прав і інтересів студентів, які навчаються у закладі освіти, їхню участь в управлінні закладом.

У студентському самоврядуванні ВСП «ФКЕП ІФНТУНГ» беруть участь студенти, які навчаються у Коледжі на денній формі навчання. Такі здобувачі освіти є рівноправними учасниками у студентському самоврядуванні, що здійснюється через органи студентського самоврядування та обирається шляхом голосування. Ось і завершується черговий навчальний рік. Коледж прощається із своїми випускниками серед яких є і ті студенти, що очолювали і брали участь в роботі студентської ради та згідно з статтею 41 Закону України «Про фахову передвищу освіту 10 червня 2024 року у Коледжі відбулися вибори нового складу студентської ради. За результатами виборів, головою студентської ради ВСП «Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ» стає Швець Юрій студент групи АК-22-03.

Також привітали нових членів студентської ради: Федорович Ольгу – заступницю голови студентської ради, студентку групи ПТ-22-01, Федеріко Ольгу-Франческу – секретаря студентської ради, студентку групи ПІ-23-01, Тетяну Лесюк – голову студентської ради відділення «Інформаційних технологій», студентку групи ПІ-23-02, Кіцул Даніелу – голову студентської ради відділення «Бізнесу, кібербезпеки та інжинірингу», студентку групи ПТ-23-01 та Варнаву Дениса – голову студентської ради відділення «Комп'ютерно-інтегрованих технологій та робототехніки», студента групи АК-23-03.

Бажаємо новій студентській раді успіхів, творчого натхнення і віримо в те, що студентська рада зможе не тільки примножити традиції, а й буде плідно розвиватися, збагачуючи новими кольорами студентське життя Коледжу!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri