Атестація студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

З 18 по 21 червня в коледжі відбулася атестація здобувачів фахової передвищої освіти циклової комісії «Бізнесу та управління». Успішно складено кваліфікаційні іспити на здобуття освітньо-професійного ступеня – фаховий молодший бакалавр за спеціальностями 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Атестаційний комплексний кваліфікаційний екзамен - це важливий етап у житті кожного студента, який відображає його здатність зібрати, аналізувати та застосовувати навчальний матеріал за весь період навчання.

Завдання, які були в екзаменаційних білетах, їх актуальність та практичне значення дозволяють продемонструвати студентам цілий ряд важливих навичок і компетенцій. Студенти показали своє розуміння основних фінансових, банківських та страхових принципів, здатність до аналізу фінансових інформаційних даних, здатність обирати та використовувати відповідні методи, для обґрунтування рішень щодо діяльності підприємницьких, торговельних та біржових структур.

За успіхом студентів стоїть кожен викладач, який причетний до реалізації освітньо-професійних програм.

Вітаємо всіх студентів із успішною здачею іспиту!

Особливої уваги заслуговують відповіді студентів групи ФБ-21-01 Кіцул Каміли, Самборської Вікторії, Цапчук Христини, Петрів Вікторії, Бицкало Ірини та групи ПТ-21-01 Бомби Марини, Семанюк Наталії, Черешнюка Олексія.

Бажаємо здобувачам освіти подальших успіхів, наполегливості, наснаги, досягати мрій, професійного розвитку в мирній Україні.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість навчатися та навчати. Перемоги нам всім та миру!!!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri