День кар'єри

4 квітня в актовій залі коледжу відбулася зустріч студентів із представниками Укргазвидобування та Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

Метою зустрічі було ознайомлення студентів з діяльністю компанії, можливостями працевлаштування та перспективами кар'єрного росту у нафтогазовій галузі України.

Захід розпочався з вітального слова заступника директора коледжу з навчальної роботи, к.ф.н. Івана МАЛИКА. Він подякував представникам Укргазвидобування та Університету за те, що вони знайшли час для зустрічі зі студентами.

Після цього слово взяв Максим БІЛОУС, керівник групи професійного навчання Укргазвидобування. Він розповів про історію та сьогодення компанії, стратегію розвитку галузі на майбутні роки.

Сергій ЗІКРАТИЙ, к.т.н., проректор з науково-педагогічної роботи Університету, розповів про напрямки навчання та спеціальності, які пропонує університет. Він також зазначив, що університет нещодавно розпочав співпрацю з компанією Укргазвидобування.

Після виступів доповідачів студенти мали можливість задати питання. Найактивніші з них отримали маленькі сувеніри. Захід вийшов дуже цікавим та інформативним. Студенти отримали багато корисної інформації про діяльність компанії.

Наприкінці зустрічі директор коледжу, к.т.н. Василь БЕРЕГОВСЬКИЙ подякував гостям за цікаву та змістовну зустріч. Він висловив сподівання, що співпраця буде продовжуватися й надалі.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri