Урочистості до Дня матері в коледжі.

День матері – міжнародне свято на честь матері сім'ї, а також материнства, материнських зв'язків та впливу матерів у суспільстві. В Україні офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року.

День матері відзначають другої неділі травня, який уважається місяцем Пречистої Діви Марії. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги. У травні, коли Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві.

День матері - це одне з найзворушливіших свят, адже мама - найголовніша людина в житті кожного, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде безумовно любити, незважаючи ні на що.

Слово МАТИ вічне і неповторне як світ. Де б ми не були, щоб не робили, матуся завжди освітлює наш шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині. Вона завжди поруч - і в дні важкі і в дні на щастя щедрі.

У п’ятницю, 10 травня наші студенти провели урочистий захід присвячений Дню матері. Присутні у залі зібрались для того, щоб прославити жінку, яка подарувала кожному з нас найцінніше, що є на світі – життя.

Під час урочистостей не могли не згадати війну, наголосивши, що не для війни матері народжують дітей. Однак доля вирішила інакше. І саме зараз сини та доньки продовжують боронити Україну від окупантів. На цьому моменті присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих.

На заході неодноразово зазначали, що День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Тож нехай всі мами в світі будуть щасливими, коханими, а їхні діти наповнюють їх світлом і добротою!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri