Історія від студентських лав до власного бізнесу.

Усе почалося в далекому 2007 році. Верка Сердючка представляла Україну на Євробаченні, Віктор Ющенко був президентом, а літр 95-го коштував 4.60 грн. Саме тоді я вперше відкрив двері Коледжу Електронних Приладів (КЕП), і попереду мене чекали захопливі чотири роки життя.Звичайно, КЕП — це не найпрестижніший навчальний заклад у місті, але він має те, чого немає в інших, — справжню школу життя без прикрас. Це перехідний етап між дитинством і дорослим життям. Коледж дає кожному те, що йому потрібно насправді. Для одних це знання, для інших — практичні навички, а для мене в першу чергу це був справжній reality check, тобто перевірка чи готовий я до самостійного життя. Відносини з викладачами та студентами, розв'язування побутових проблем і налагодження зв'язків. Тут неможливо просто плисти за течією, коледж спонукає діяти!КЕП допоміг мені закласти фундамент, і саме тут відбулися мої перші спроби в підприємництві.

Моя подорож та досягнення.

Пройшли роки, і я відвідав 25 країн, пожив у чотирьох, попрацював у Лондоні та Нью-Йорку. Я працював у Google і знайшов справу життя — агенцію комплексного інтернет-маркетингу Clickmagic. Моє маркетингове агентство є офіційним партнером Google. Ми надаємо послуги таргетованої та контекстної реклами, SEO, SMM та інші на найвищому рівні. Нам пощастило працювати з такими світовими брендами, як CHANEL, Peak Sport, Netto, Emagine. Усі наші клієнти високо цінують результати роботи та підкріплюють це довготривалою співпрацею.

Мій заклик до вас.

Але щоб там не відбувалося далі, які б успіхи і нагороди не чекали попереду, я завжди пам'ятатиму, що перший крок я зробив у далекому 2007 році.Бажаю усім студентам вірити в себе, не припиняти пошуки і впевнено йти до цілі! Якщо навіть такий ледар як я зміг чогось досягнути, то ви точно зможете! 🙂

Я, @taras_lev або Левицький Тарас, експерт з інтернет-маркетингу в агенції Clickmagic, залишаюся у вашому розпорядженні. Долучайтеся в будь-яких соцмережах, буду радий відповісти на будь-які питання і допомогти чим зможу 😉.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri