Історію своєї землі треба знати!

В період з 26 по 28 червня студенти коледжу, з метою ознайомлення з військовою історією, традиціями Прикарпаття у адміністративних межах сучасної Івано-Франківської області від часу Галицько-Волинської держави до сьогодення, історією 38-ї загальновійськової армії періоду Другої світової війни на території України, бойовому шляху Легіону УСС на Станиславівщині в час Першої світової війни, формуванням УГА періоду українсько-польської війни 1918-1919 рр., участі уродженців Івано-Франківщини у війні в Афганістані 1979-1989 рр. та захисті територіальної цілісності та суверенітету України в Антитерористичній операції на сході України/Операції Об’єднаних сил, мали можливість відвідати музей Героїв Дніпра.

Музей дуже цікавий не тільки для дорослих а й для дітей. ІСТОРІЮ СВОЄЇ КРАЇНИ ТРЕБА ЗНАТИ. НЕМАЄ ІСТОРІЇ - НЕМАЄ ДЕРЖАВИ.

Емоції переповнюють, це були неймовірні враження. Години екскурсії пролетіли дуже швидко, але закарбуються в пам'яті на все життя... Студенти ознайомилися з експонатами починаючи з Першої світої війни і закінчуючи сьогоденням...

Дуже вдячні організатору екскурсії, викладачу Захисту України Горошку В.М., а також екскурсоводу за таку емоційну, пізнавальну, корисну розповідь про всі експонати.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri