Перше засідання педагогічної ради в 2023-2024 н. р.

30 серпня відбулася педагогічна рада ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ".

Розпочав засідання директор закладу Василь Береговський, який привітав присутніх із початком нового навчального року, представив колективу нових викладачів, а також вручив нагороди за вагомі заслуги в реалізації державної політики у галузі освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 70-річчя від дня народження медалі «За заслуги перед ІФНТУНГ» Кучірці Марії Михайлівні, завідувачці відділення «Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій» та Батюку Володимиру Степановичу, завідувачу відділення «Телекомунікацій, електроніки та метрології».

Нагороду Міністерства освіти і науки України нагрудний знак «Відмінник освіти» вручено Ткачуку Юрію Зіновійовичу, викладачу циклової комісії «Фізичних дисциплін» за високий професіоналізм та сумлінне виконання обов’язків.

На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку питань. Зокрема, про результати роботи приймальної комісії звітував Ігор Левицький, відповідальний секретар приймальної комісії.

Заступник директора Іван Малик доповів про організацію освітнього процесу на 2023-2024 н.р. Розглянуто питання затвердження педагогічного навантаження викладачів на 2023-2024 н.р. Не залишилися без уваги питання підготовки матеріально-технічної бази коледжу до нового навчального року.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Педрада пройшла цікаво та плідно, кожен зміг узяти для себе щось важливе та корисне.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri