Співпраця зі службою ювенальної превенції

Сьогодні, як ніколи, зростає роль співпраці закладів освіти з працівниками правоохоронних органів, адже профілактична робота дає можливість виробляти у здобувачів освіти вміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати виважені та коректні рішення, володіти навичками самозбереження, бути обізнаними у своїх правах та обов’язках. І в цьому напрямку Відокремлений структурний підрозділ «Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ» щодня докладає необхідних зусиль.

Відтак, 19 жовтня 2023 року відбулась зустріч студентів першого курсу нашого закладу освіти із представниками сектору ювенальної превенції відділу превенції Івано-Франківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, зокрема, інспектором сектору ювенальної превенції ІФ РУП ГУНП старшими лейтенантами поліції Кравців Тетяною, Харук Лілією, Воробок Богданою, лейтенантами поліції Редько Галиною та Зорій Марією.

Зустрічі такого формату із студентами проводяться на регулярній основі з метою запобігання адміністративним та кримінальним правопорушенням серед здобувачів освіти нашого коледжу.

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку здобувачів освіти та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які найчастіше трапляються у навчальному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, про види відповідальності неповнолітніх студентів та їх батьків за скоєні правопорушення. Окремо акцентувалась увага на правилах поводження законослухняних громадян під час воєнного стану. Крім того особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, студенти мали змогу отримати відповіді на поставлені питання та погодились з тим, що безпека кожного залежить, в першу чергу, від нас самих.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri