Студентський дослідницький клуб "Скриня отчого дому" разом із Студентським активом проводять збір інформації про наших випускників, які захищали та захищають Україну в лавах ЗСУ

У ці тривожні і скорботні дні початку і розгортання повномасштабної війни рф проти України, ми усі проходимо важке і почергове переосмислення нашої історичної спадщини та майбутніх перспектив для нашої Батьківщини. Пройдено багато доріг, віддано багато сил. Віддано найцінніше - життя наших Героїв Захисників. Продовжується боротьба, наші Захисники і Захисниці продовжують писати літопис 21 століття на фронтах цієї, вже 10-літньої війни. Ми з вами не маємо права на апатію і відчай.

Ми - освітяни! За нами - діти, молоде покоління, якому, дай Боже, відбудовувати і розбудовувати нашу Україну.

Студентський дослідницький клуб "Скриня отчого дому" разом із Студентським активом проводять збір інформації про наших випускників, які захищали та захищають Україну в лавах ЗСУ, або займаються волонтерством і активною громадською діяльністю на користь ЗСУ. Вся коледжівська спільнота розпочала новий навчальний тиждень з загальнонаціональної хвилини мовчання о 09:00 год. та перегляду історичного відео ракурсу, яку підготували студенти клубу до 10-річчя війни. Як кажуть наші Воїни: "Тримаймо стрій!"

Слава Богу за наших Героїв!

Слава Україні!

Переглянути відео

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri