Думай, твори, розважайся разом з математикою.

Кожен викладач прагне зацікавити студентів предметом, який він викладає, бо це є запорукою успішного навчання. Таке завдання ставлять перед собою і викладачі циклової комісії математики.

З 16.10 по 20.10.2023 року був проведений тиждень математики. Викладачами проведені творчі заходи з метою зацікавити студентів до вивчення математики. Проведення предметного тижня підвищує інтелектуальний рівень студентів, формує в них практичні навички застосування знань, які вони здобули на заняттях. Підготовка студентів до проведення тижня математики дає їм можливість самостійно збирати матеріал, проявляти ініціативу, виховує наполегливість та відповідальність. Проведення інтелектуальних ігор, розваг, конкурсів сприяло удосконаленню й урізноманітненню розумової діяльності студентів: уяви, спостережливості, розвивало їхні важливі якості мислення: логічність, здатність до абстрагування, порівняння. Ми переконалися, що будь-яка діяльність молодої людини буде успішною тоді, коли вона здійснюється без примусу і дарує радість відчути себе переможцем, творцем.

Закінчився тиждень підбиттям підсумків виставки стінгазет, нагородженням переможців; узагальненням матеріалів проведення тижня математики.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri