Тиждень присвячений Міжнародному дню студента.

Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості.

Українські студенти – це наша юна інтелектуальна еліта, вільне покоління, яке народилось і виросло у незалежній Україні. Наш спільний інтерес – прагнення жити тут і зараз. Ми переконані, що саме свобода є ключовим елементом процвітання будь-якої нації.

Щорічно у всьому світі 17 листопада святкують Міжнародний день студента. Цьогоріч у коледжі з 13 по 17 листопада відбулися різноманітні заходи для студентів з нагоди цього свята.

13 листопада відбулася виставка студентських стінгазет. Переможців нагородили цікавими призами.

14 листопада переглядали фільми, де важливу роль відіграли студенти, які змінювали Україну протягом останніх років та боролись за її незалежність.

15 листопада відбувся перегляд культового фільму "Довбуш".

16 листопада було організовано благодійний ярмарок для збору коштів на потреби ЗСУ. Детальніше за покликанням

І на завершення тижня святкувань, 17 листопада відбувся урочистий захід, на якому нагородили студентів за відмінні успіхи у навчанні, активну участь в художній самодіяльності, громадському житті коледжу та студентському самоврядуванні.

Дорогі студенти залишайтеся такими ж цілеспрямованими. Творіть і споглядайте. Будьте наполегливими і не втрачайте можливостей!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri