Урочистості в коледжі до Дня героїв.

23 травня ми відзначаємо День Героїв, які споконвіку боролися за свободу нашої держави. Починаючи від часів Київської Русі та до козаків, учасників Революцій, військовослужбовців, які сьогодні боряться з незмінним ворогом , наші Герої завжди славилися своїм духом, патріотизмом і відважністю.

День Героїв започаткувала в 1941 році Організація українських націоналістів (ОУН) в річницю вбивства полковника армії ОУН Євгена Коновальця. Ця дата вкотре нагадує, що за прагнення до волі та незалежності, ворог хоче знищити українців як націю. Проте ми не здаємося! Сьогодні в лавах Героїв кожен, хто йде в бій, захищає і допомагає. Це наші воїни, наші волонтери, медики, рятувальники, правозахисники, енергетики, вчителі – кожен, хто робить свій внесок для Перемоги.

23 травня у коледжі з нагоди Дня Героїв відбувся молебень до Пресвятої Богородиці та освячення памʼятної стіни наших загиблих героїв! Ми пам’ятаємо кожного і вшановуючи пам’ять Героїв, відкрили стіну пам’яті на їхню честь. То ж вшануємо пам'ять - це найменше , що можемо зробити ми для них, бо вони за нас заплатили надто дорогу ціну. Дякуємо!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri