Випуск студентів коледжу - це початок нового життєвого шляху

30 червня відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам коледжу. Випуск студентів нашого коледжу – це своєрідна відзнака за роки навчання, наполегливу працю та вміння перебороти виклики. Студенти отримали нові знання, вміння та досвід, необхідні для розвитку своєї кар'єри та стануть міцним фундаментом у подальшому житті. Випускний - це не тільки завершення навчання, але й початок нових можливостей. Колишні студенти виходять у світ, готові зробити внесок у свою галузь, здійснити свої амбіції та досягти успіху.

Попри непростий рік, усім випускникам вдалось успішно завершити навчання завдяки власній наполегливості, старанням викладачів та підтримці батьків і рідних.

Зі святом цьогорічних випускників привітали директор коледжу Василь Береговський, голова студентської профспілки Ольга Грималюк, представники студентського самоврядування. Святковий настрій всім учасникам свята забезпечили яскраві номери у виконанні учасників художньої самодіяльності під керівництвом Романа Ортинського. Вітаємо всіх випускників з цією незабутньою подією, бажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та кар'єрі, і віримо, що їхні досягнення стануть великим внеском у розвиток України!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri