Випускний: святкування досягнень і нових початків!

Кожного року навчальні заклади по всій Україні відзначають одну з найважливіших подій у житті своїх студентів – випускний день. Це особливий час, коли зусилля і наполеглива праця студентів увінчуються врученням дипломів, що символізують завершення важливого етапу в їхньому житті.

Випускний день – це особливий момент у житті кожного студента, який запам'ятається на все життя. Це час святкування досягнень, вдячності та сподівань на майбутнє.

28 червня у нашому коледжі відбулася церемонія вручення дипломів фахових молодших бакалаврів. Випускників привітали Василь Береговський, директор коледжу, Ольга Грималюк, голова студентської профспілки, почесним гостем також був отець Михайло. Від них прозвучали настанови та побажання випускникам на майбутнє, лунали слова подяки батькам, викладачам та друзям, які підтримували студентів протягом навчання.

Окрім вручення дипломів, під час випускної церемонії відзначили студентів, які досягли визначних результатів у навчанні та громадській роботі та вручили грамоти.

Випускний день є не лише завершенням навчання, але й початком нових можливостей. Випускники коледжу виходять у світ з новими знаннями, навичками та амбіціями. Для когось це старт кар'єри, для інших – продовження навчання в університетах чи академіях. Усі вони мають перед собою нові горизонти та виклики, які зможуть подолати завдяки отриманим знанням та досвіду.

Свято випуску для нас  не лише про академічний успіх, але й  про неймовірну стійкість, витримку та рішучість наших випускників, які подолали складний шлях від  навчання під час пандемії COVID-19, коли світ зіткнувся з безпрецедентними викликами до  переходу на дистанційне навчання та збройної агресії росії проти України. Вважаємо, що рішучість наших студентів продовжувати навчання в укриттях, при нестачі електроенергії і тепла є свідченням мужності та відданості здійсненню своїх мрій. Роки навчання у ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" пролетіли, немов ключ перелітних птахів, тому бажаємо нашим випускникам не зупинятися на досягнутому, бути відкритими до нових звершень.

Нехай Ваше життя буде наповнене успіхами та радістю  під мирним небом України!

Вітаємо всіх випускників з цим важливим етапом і бажаємо їм успіхів у всіх починаннях!

Ви – неймовірний  приклад незламності, стійкості та завзятості!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri