Вітаємо нашу студентку групи ПІ-23-03 Дарію Томенчук із здобуттям титула чемпіонки світу!!!

В цей важкий час перемога України в війні визначається не тільки на полі бою, але і в підвищенні іміджу нашої держави в світі. Одним з найважливіших факторів цього є досягнення наших спортсменів.

У понеділок 25 вересня викладачі та студенти колдежу зібрались разом, щоб відзначити перемогу нашої студентки Дарії Томенчук, яка стала чемпіонкою світу. Завершився Чемпіонат світу з таеквон-до, який з 3 по 10 вересня проходив в Тампере, Фінляндія за участі 1 200 спортсменів з 63 країн світу. Другий змагальний день почався з командних змагань зі «спецтехніки», де українки (12-14 років) вибороли золоту нагороду. У цій команді була франківчанка Дарія Томенчук. Після цього відбувся спаринги серед юніорок (12-14 років), де Дарія Томенчук (вагова категорія до 60 кг) здобула перемоги в чотирьох поєдинках, а у фіналі була сильнішою за представницю Узбекистану, відтак стала чемпіонкою світу. У четвертий день на чемпіонаті світу відбулися командні змагання, зокрема, командні спаринги серед дівчат (12-14 років). Українська збірна у фінальному поєдинку перемогла спортсменок із Румунії і здобула титул Чемпіоном світу. Серед переможниць – Дарія Томенчук з Івано-Франківська. З доробком 10 золотих, 3 срібних та 8 бронзових медалей, спортсмени Всеукраїнського Союзу Таеквон-До зайняли друге загально-командне місце. Франківські спортсмени тренуються під керівництвом Заслужених тренерів України Олега, Катерини та Віталія Соловей представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1 обласної ради.

Директор коледжу Василь Береговський від усіх студентів та працівників коледжу привітав чемпіонку з досягненнями, та побажав міцного здоров’я, особистого щастя, нових перемог та звершень і в спорті і в кар’єрі програміста яку обрала дівчина. Всі досягнення будуть гордістю для Дарії, її батьків, коледжу електронних приладів, Івано-Франківська і всієї України.

Слава Україні і її героям! Слава нації! Україна понад усе!

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri