Вітаємо Ольгу-Франческу з ІІІ місцем у конкурсі «Пісенний вернісаж» серед студентів фахової передвищої освіти.

Студентка групи ПІ-23-01 Федеріко Ольга-Франческа під керівництвом Ортинського Романа Гнатовича, культорганізатора коледжу, здобула ІІІ місце в номінації «Світовий хіт» на обласному конкурсі солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів фахової передвищої освіти.

Студентка продемонструвала високий рівень виконавської майстерності, індивідуальну манеру співу та артистичні здібності.

Конкурс відбувся 28 лютого 2024 року, проходив в очному форматі і зібрав в актовому залі ВСП «Івано-Фанківський фаховий коледж ЛНУП» 40 студентів з 18 закладів фахової передвищої освіти області.

Метою конкурсу є популяризація сучасної української пісні, підтримка та розвиток вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовне проведення дозвілля молоді.

Вітаємо Ольгу-Франческу та бажаємо нових творчих здобутків!

Також висловлюємо подяку від коледжівської громади Михайлу Кабану, студенту групи ПІ-23-01 та Дмитру Черевку, студенту групи КІ-22-01 за участь у конкурсі та художній самодіяльності.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri