Вперед у світ інновацій! Тиждень циклової комісії Інформаційних технологій.

З 20 по 24 листопада циклова комісія Інформаційних технологій проводила заходи, що сприяли знайомству та згуртуванню студентської та викладацької спільноти коледжу! Свій тиждень ЦК розпочала з майстер класу для викладачів по оформленню різноманітної навчальної документації, що є невід'ємною частиною навчального процесу. Своїм досвідом ділився Микола Василів, який приєднався до викладацького колективу у вересні цього року.

21 листопада було проведено І етап олімпіади з інформатики. У ньому взяли участь студенти 1 і 2 курсів, що представляли усі відділення коледжу. Завдання передбачали практичне виконання форматування документів у редакторі MS Word, різноманітні обрахунки табличних даних в MS Excel та обробки баз даних MS Access.

Також у цей день студенти 3 і 4 курсів зустрілися з Юрієм Федейко, systems engineer компанії EPAM, який розповів їм про найзатребуваніший на даний момент напрям IT – DevOps. А саме чим займаються DevOps-спеціалісти, що потрібно знати, щоб ними стати та чому рівень їх заробітної плати на порядок вищий за розробників.

22 листопада студенти 1 курсу взяли участь в інтелектуальній грі, де змогли продемонструвати не лише відмінні знання, а й свої організаторські та лідерські якості. У відбірковому турі взяли участь 8 команд: «ШОК» (група ПІ-23-02), «Генії часу» (група АК-23-03), «Просто команда» (група ІС-23-01), «Українські хакери» (група АК-23-02), «Los Pingvinos la van in madagascar» (група ПІ-23-03), «Капітошка» (група КІ-23-01), «Газовий редуктор» (група ПІ-23-01), «Called to win» (група ЕЛ-23-01).

У фінальному турі продовжили боротьбу за перемогу команди: Генії часу, Газовий редуктор та Los Pingvinos la van in madagascar.

Перемогу з мінімальним відривом виборала команда «Газовий редуктор» у складі: Леника Богдана (капітан команди), Швець Олега, Ткаченка Василя, Прохніцького Арсенія, Бойка Іллі.

23 листопада було проведено конкурс з програмування мовою Python серед студентів 3 курсів. У ньому взяли участь студенти спеціальностей «Комп'ютерна інженерія» та «Інженерія програмного забезпечення».

І завершили тиждень привітанням переможця олімпіади з інформатики студента групи ПІ-22-03 Владислава Євчука та переможця конкурсу з програмування студента групи ПІ-21-01 Олега Гавриленка.

Усі ці події також висвітлені тут – https://fkepit.github.io/

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri