В ЄДНОСТІ - СИЛА НАРОДУ!!!

З 06.05.24 р. по 10.05.24 р. у ВСП «ФКЕП ІФНТУНГ» проходив тиждень циклової комісії гуманітарних дисциплін. Цей тиждень був багатий на пам'ятні дати, і кожен день залишив незабутнє враження для студентів і викладачів.

У понеділок, 06 травня, відзначаючи Воскресіння Господнє, був проведений короткий екскурс в історію та значення цього величного свята.

Вівторок, 07 травня - з нагоди 362-річчя нашого рідного Івано-Франківська було проведено конкурс студентських фотографій "Рідне місто Франкове".

У середу, 08 травня, з метою вшанування Дня пам'яті та перемоги над фашизмом разом із викладачами та студентами коледжу відбулося засідання круглого столу "Світові війни- український вимір та ціна". І традиційно в цей день наш коледж майорів червоними маками – як символ пролитої крові наших захисників.

09 травня з нагоди святкування Дня Європи організовано такі заходи, як вікторина і круглий стіл, котрі дали можливість студентам дізнатися більше про європейські міста, культуру та історію цього свята, а також про внесок українців у розвиток європейської цивілізації і про сьогоденну підтримку України європейськими державами. Із захопленням та щирим інтересом пройшла акція "Розмовні станції - One Minute Talk", на якій і студенти і викладачі активно спілкувалися англійською мовою із можливістю отримати солодке передбачення.

Заключним акордом тижня став 10 травня захід, присвячений Дню матеріі. Найбільш активні учасники заходів, переможці олімпіади і фотоконкурсу були нагороджені почесними грамотами та заохочувальними призами. Саме така активність студентської молоді дає наснагу і розуміння ефективності спільної праці не лише в межах навчальної програми, а і поза аудиторний час.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri