Знайди свій шлях в ІТ з ЕРАМ

"Знайди свій шлях в ІТ з ЕРАМ: вибір професії", - так звучить тема лекції від нашого партнера. Зустріч поділена на 3 частини: в першій Михайло ШЕЛУДЯКОВ познайомив студентів із історією створення компанії, її "географією", напрямками, за якими працює;

в другій - Богдан КУРЧАК допоміг студентам зануритись у світ Java, довів актуальність та затребуваність java-розробника;

ще одним доповідачем був Валентин ЗОРІН, який займається автоматизованим тестуванням. Валентин розповів про свій шлях в ІТ та дав поради, як знайти "своє" серед безлічі варіантів.

До речі, Валентин наш випускник, а це в рази приємніше, коли чекаєш на приємних доповідачів, а вони, виявляється, наші колишні студенти, які з вдячністю та теплом згадують роки, проведені в нашому закладі освіти.

Також пан Михайло продемонстрував роботу системи відстеження помилок, призначеної для організації спілкування з користувачами та для управління проєктами - Jira.

Завершальним етапом були відповіді на запитання, після найактивніші студенти отримали заохочувальні подарунки. Зустріч була насиченою, пізнавальною та задала тему для роздумів, що ж обрати саме для себе?

Дякуємо компанії ЕРАМ за приділений час та будемо раді подальшій співпраці.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri