Державна атестація студентів політехнічного відділення

17.06.24- 20.06.24 у політехнічному відділенні коледжу пройшла атестація здобувачів фахової передвищої освіти спеціальностей 171 «Електроніка» та 172 «Телекомунікації та радіотехніка». Для проведення атестації у формі захисту кваліфікаційних робіт (дипломних проєктів) були створені екзаменаційні комісіії в складі:

171 «Електроніка»

– Лущ Михайло Дмитрович – голова комісії, директор ТОВ «Електрум – ХХІ Едванс»;

– Батюк Володимир Степанович – завідувач політехнічного відділення;

– Дворський Василь Миколайович - голова циклової комісії електроніки та електронних комунікацій, викладач спеціальних дисциплін.

172 «Телекомунікації та радіотехніка»

– Бучак Наталія Іванівна – голова комісії, начальник цеху ядра мережі Івано-Франківської філії АТ «Укртелеком»;

– Батюк Володимир Степанович – завідувач політехнічного відділення;

–Дворський Василь Миколайович - голова циклової комісії електроніки та електронних комунікацій, викладач спеціальних дисциплін.

Дипломні проєкти є актуальними і направленні на вдосконалення вузлів та блоків побутової радіоелектронної апаратури та відповідають тематиці спеціальності, охоплюють основні розділи спеціальних предметів, які вивчали студенти спеціальностей 171 «Електроніка» та 172 «Телекомунікації та радіотехніка». Серед тем дипломних проєктів є розробки різноманітних блоків живлення, генераторів низько- та високочастотних сигналів, вимірювальних приладів та побутових пристроїв, радіоприймачів різного діапазону частот та підсилювачів, а також альтернативних джерел енергії. Окремі дипломні проєкти можуть бути рекомендовані для виготовлення реальних пристроїв та подальшого використання в освітньому процесі.

Члени коміciï відмітили, що теоретична підготовка випускників коледжу відповідає вимогам кваліфікаційних характеристик із даних спеціальностей. На переважну більшість поставлених запитань екзаменаційною комісією дипломанти дали задовільні відповіді, показали відмінні знання щодо теоретичної підготовки з фундаментальних та спеціальних предметів.

Найбільш цікавими з них є теми дипломних проєктів студентів, в яких представлені сучасні технічні рішення та мають глибокі теоретичні виклади:

спеціальність 171 «Електроніка»

Дмитрів Ярослав Васильович – «Розроблення термостата для холодильника»;

Мізерак Сергій Іванович – «Розроблення генератора телевізійних сигналів».

спеціальність 172 «Телекомунікації та радіотехніка»

Травінський Станіслав Андрійович – «Моделювання учбового радіопередавача»;

Дорош Андрій Михайлович – «Автоматизований частотомір із програмним керуванням»;

Задунайчук Назарій Вікторович – «Радіоприймальний пристрій із польовим транзистором».

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri