"Діти - це нитки, якими ми тримаємо майбутнє..."

Дитячий стан душі проходить через усе наше життя, адже великою є та людина, яка не втратила свого дитячого серця...

Продовжуючи здіснення заходів, приурочених Дню захисту дітей, ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" організував благодійний збір у підтримку Будинку матері та дитини с. Горохолино.

3 червня представники закладу відвідали будинок самотніх матерів, які опинилися у скрутному становищі й без підтримки. Завдяки небайдужій студентській молоді та викладацькому складу, нам вдалося допомогти закладу найнеобхіднішим: продуктами довготривалого зберігання, засобами гігієни, ліками, книгами і т.д. Наша посильна допомога - маленька дія-шанс у напрямку захисту та опіки дітей.

День відвідин для нас став днем радості, бо бачили у очах діток та матерів, які пережили багато життєвих труднощів, вогники надії та віри у краще майбутнє.

Дякуємо сестрам-монахиням із Згромадження Воплоченого Слова за теплий прийом та величезний труд в підтримку нового життя матерів та дітей. З впевненістю стверджуємо, що у Будинку матері та дитини панує особлива атмосфера прийняття, підтримки та любові.... Це місце, куди, однозначно, хочеться повертатися... Впевнені, що відвідини Дому матері та дитини с. Горохолино стануть для нас доброю традицією, бо діти неодмінно повинні бути щасливі...

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri