Інтерактивне заняття з надання першої домедичної допомоги.

Дитинство у час війни набуває зовсім інших барв, а щасливе дитинство стало неабияким викликом сьогодення...

Зараз, як ніколи, маємо дбати про зростання обізнаності серед студентсва життєзбережувальних навичок в умовах війни. Напередодні Дня захисту дітей ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" зініціював проведення у стінах освітнього закладу інтерактивного заняття з надання першої домедичної допомоги, яке провела очільниця відділу зв'язків з громадськістю УПП в Івано- Франківській області - Олександра Бабецька.

Навчальний тренінг був цікавим та динамічним, адже, був наповнений демонстраціями та практичними вправами. Для кращого розуміння матеріалу тренеркою використовувалися макети та відеоролики. Дружня та невимушена атмосфера сприяла кращому засвоєнню матеріалу серед студентства.

ВСП "Фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ" заняттям домедичної допомоги розпочинає цикл заходів, присвячених Дню захисту дітей у стінах альма-матер. Вважаємо, що навички першої допомоги – критична необхідність для кожної дитини, особливо, в умовах війни. Впевнені, що знання, які рятують життя є неоціненним вкладом у становлення дітей та молоді сьогодні.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri