В неділю, 19 травня, коледж зустрічав своїх майбутніх студентів та їх батьків!

День відкритих дверей цьогоріч проводився вдруге. До нас завітали особливі гості – наші випускники, які звернулись до майбутніх студентів та поділились спогадами про свої студентські роки. Всі вони дякують викладачам коледжу за вдалий старт, про що свідчать їх кар'єрні досягнення.

Богдан Футерко – заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. У 1996 році він закінчив наш коледж за спеціальністю «Радіоапаратобудування».

Юрій Безгачнюк – менеджер центру розвитку талантів у компанії «SoftServe», який у 2002 році закінчив коледж за спеціальністю «Обслуговування комп’ютеризованих, інтегрованих і робототехнічних систем» (тепер це «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка»).

Випускниця 2022 року спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» - Анна Гаргат, зараз працює на посаді бухгалтера на підприємстві «Глобал Тобакко» .

Богдан Коржак - випускник 2017 року спеціальності «Системна інженерія», співвласник та заступник лабораторії робототехніки та програмного забезпечення. На даний час є Embedded-розробником у приватній компанії.

До гостей звертались також дирекція коледжу: Василь Береговський, директор, к.т.н, Іван Малик, заступник директора з навчальної роботи, к.ф.н., Ірина Вовк, заступник директора з навчально-виробничої роботи, відповідальний секретар приймальної комісії. Студенти тепло зустріли гостей та продемонстрували свої таланти.

Дякуючи ЗСУ, ми змогли зібратись у стінах нашого коледжу, що дало можливість батькам та абітурієнтам дізнатись про спеціальності, ознайомитись із умовами та особливостями Вступу 2024, календарем Вступної кампанії 2024, отримати поради щодо підготовки до вступу, а також відвідати аудиторії, ознайомитись із матеріально-технічною базою та кращими розробками студентів.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri