Знайомство студентів випускних курсів з кафедрами ІФНТУНГ

24 травня 2024 року на запрошення завідувача кафедри Інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем, д.т.н., проф. Леоніда Заміховського студенти випускних груп нашого коледжу спеціальностей 172 «Електронні комунікації та радіотехніка», 171 «Електроніка», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка» разом із викладачами Михайлом Бідасюком, Оксаною Бігун, Василем Дворським та Наталією Малісевич взяли участь у профорієнтаційній зустрічі, щоб дізнатися більше про вимоги сучасної індустрії, виклики, якіі чекатимуть їх впродовж навчання, а також розширити свої знання та інсайти щодо того, що вони можуть очікувати після закінчення навчання.

Здобувачі освіти отримали можливість побачити сучасне обладнання та інфраструктуру, яка є основою для навчання на кафедрах; обговорити програми навчання та вимоги до вступу з представниками кафедри; поставити питання щодо навчальних планів, можливостей для практичного навчання та дослідницької роботи, що дозволило їм отримати більш глибоке розуміння процесу навчання на кафедрі.

Під час візиту студенти мали можливість взяти участь у різноманітних практичних демонстраціях, що були організовані за сприяння завідувача кафедри Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій, к.т.н., доцента Андрія Лагойди та в. о. завідувача кафедри інформаційно-вимірювальних технологій, д. техн. наук, проф. Ореста Середюка. Вони мали змогу побачити застосування теоретичних знань у реальних сценаріях та відчути атмосферу роботи в сучасній автоматизованій лабораторії.

Під час зустрічі наші студенти дізналися про різноманітні шляхи кар'єрного росту, починаючи від стажування до досягнень у власних стартапах, підґрунтя для яких закладається якраз на основі наполегливої праці не лише в стінах університету, але і постійної самостійної праці.

Ці історії стали важливим джерелом мотивації та натхнення для майбутніх зусиль студентів та надзвичайною можливістю для студентів поглибити своє розуміння професійних перспектив у подальшому. Крім того такі заходи надають випускникам розуміння, мотивацію та відчуття спільноти, які вони зможуть використати в подальшому при виборі свого освітнього шляху.

Дякуємо адміністрації і викладачам ІФНТУНГ та всім, хто долучився до проведення такого заходу.

©Всі права захищено 2024
Solved with 💜 by mir4ri